• +085-7600491
  • info@skinmedix.nl

Profhilo® face en hals

Profhilo® face en hals

Een behandeling met de Profhilo® filler geeft uw huid een boost van binnenuit! Door de stimulatie van bindweefsel-elastine, collageen (type 1, 3, 4 en 7) en zelfs vetweefsel krijgt uw huid het natuurlijke en jong ogende volume terug waardoor rimpels, groeven en plooien verdwijnen. Fijne lijntjes rondom uw mond, huidverslapping van uw hals of zelfs uw handen kunnen prachtig worden behandeld. Niet voor niets noemt men deze bewezen filler de ‘super skin booster’ tegen huidverslapping.

SkinMedix werkt met het bekroonde fillermerk Profhilo®. Deze filler is op basis van puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Profhilo® bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daarmee de natuurlijkste en zuiverste filler momenteel op de markt.

SkinMedix Filler Behandeling Profhilo Filler

Wat is een Profhilo® filler?

De Profhilo filler is niet zomaar een filler. De bijzondere werking zit hem in het feit dat deze filler van binnenuit werkt. Een belangrijk voordeel is dat u met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan uw gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld: huidverslapping wordt aangepakt met de natuurlijke werking van hyaluronzuur.

Het bekroonde fillermerk Profhilo® is een uiterst bijzondere anti-aging behandeling op basis van de stof hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof neemt naarmate we ouder worden af. Hierdoor verliest onze huid aan stevigheid. Profhilo® heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling, omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, geeft een natuurlijk resultaat en heeft minder kans op bijwerkingen. Ook maakt deze behandeling uw eigen huid in de diverse lagen weer steviger. Een super boost van binnenuit!

SkinMedix Filler Behandeling Profhilo Filler

De werking van de Profhilo® filler

De werking van de Profhilo® filler is te danken aan de stimulatie van de aanmaak van bindweefsel-elastine, collageen (type 1, 3, 4 en 7) en zelfs vetweefsel. De rimpels worden als het ware van binnenuit genezen, in plaats van ze alleen te vullen. Dit noemt men ‘bioremodeling’. De huid wordt in de verschillende huidlagen weer stevig en gezond.

SkinMedix Filler Behandeling Profhilo Filler

Mogelijkheden Profhilo® filler

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan, is de Profhilo® filler geschikt. Dankzij de BAP-techniek is
het ook vaak mogelijk te behandelen bij een onrustige huid als bij acne. De behandeling is uitermate geschikt voor huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

De voordelen van de Profhilo® filler zijn:

  • Zuivere filler
  • Natuurlijk resultaat
  • Hoogstaande behandeling
  • Minimale risico’s

Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een ‘echte’ filler (nog) niet zien zitten, is deze filler geschikt. Daarnaast kan de behandeling goed gecombineerd worden met een botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling bij SkinMedix.

Hoe gaat een behandeling met de Profhilo® filler in zijn werk?

Bij deze behandeling werkt SkinMedix met de BAP-techniek. Op 5 anatomisch uitgekozen gebieden zorgen kleine injecties voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed, dus er zijn maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht (of ander gebied) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door de natuurlijke lichaamseigen stof zeer klein.

De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen. Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan eerder vermeld, zijn gerapporteerd.

Resultaten met Profhilo® filler

Er zijn 2 tot 3  behandelingen nodig met een tussenpose van 4 weken. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, ziet u niet meteen resultaat. Vaak ziet u wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. Vanaf 6 tot 8 weken na de eerste behandeling, wordt het positieve effect steeds duidelijker. Dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Het resultaat is een stevige en gezonde huid met een prachtige glans, dat is het wachten meer dan waard!

SkinMedix Filler Behandeling Profhilo Filler

Het is afhankelijk van de huidconditie hoelang de verbeteringen zichtbaar blijven. SkinMedix adviseert om 1 tot 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het mooie resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Prijzen Profhilo® filler

Een Profhilo® filler-behandeling is bij SkinMedix mogelijk voor € 300,- per behandeling.

Voor meer informatie over onze behandelingen en bijbehorende tarieven, verwijzen wij u graag naar onze prijslijst.

Meer weten over fillers?

Op de pagina FAQ Fillers geeft SkinMedix antwoord op de meest gestelde vragen over fillers.

Consult aanvragen

Vele klanten uit de regio Bergen op Zoom, Rilland, Roosendaal, Woensdrecht en Yerseke weten de weg inmiddels naar SkinMedix te vinden voor onder andere een jonger en gladder gezicht. SkinMedix is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse filler behandelingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een consult inplannen voor meer informatie of heeft u een vraag?

Tijdens een persoonlijk consultgesprek adviseert SkinMedix over de filler behandeling op basis van uw individuele wensen. Neem contact op met SkinMedix via het contactformulier hieronder, stuur een e-mail naar info@skinmedix.nl of bel telnr. 085 – 760 04 91.