• +085-7600491
 • info@skinmedix.nl

Hyaluronzuur filler

Hyaluronzuur filler

Filler op basis van hyaluronzuur

Fillers (ook wel injectables genoemd) verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Er bestaan dan ook verschillende merken fillers op basis van hyaluronzuur. Afhankelijk van leeftijd, huidtype, huidconditie en het te behandelen gebied adviseert SkinMedix welk type filler het beste bij u past voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn specifiek ontwikkeld voor de behandeling van onder meer:

 • Kraaienpootjes/lachrimpels
 • Voorhoofdrimpels
 • Neus-lippen plooi
 • Traangoot
 • Jukbeenderen
 • Rimpels bovenlip (rokerslijntjes)
 • Lippen opvullen
 • Hamsterwangen
 • Hangende mondhoeken
 • Kaaklijn verstrakken
 • Het verzachten van contouren
 • Volume in het gezicht

Door de toepassing van fillers blijft uw huid jeugdig en imperfecties in onder andere het gezicht verdwijnen op een uiterst natuurlijke manier. Niemand die het ziet!

Resultaat filler hyaluronzuur vrouw voorhoofdrimpels neuscorrectie verzachten contouren voor en na

Resultaat filler hyaluronzuur vrouw voorhoofdrimpels neuscorrectie verzachten contouren voor en na

Wat is een filler op basis van hyaluronzuur?

Van nature hebben we de stof hyaluronzuur in ons lichaam. Het is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat water wordt vastgehouden. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Zo ook in onze huid! Als we ouder worden neemt de productie van hyaluronzuur af. Hierdoor verliest de huid aan hydratatie, wordt de huid minder soepel en nemen veerkracht en volume af. De huid wordt slapper en de eerste tekenen van veroudering zijn zichtbaar in de vorm van rimpels. Een filler op basis van hyaluronzuur gaat dit tegen. Wereldwijd verzachten fillers op een veilige en zeer natuurlijke manier de tekenen van veroudering met prachtige resultaten!

Nog een bijkomend voordeel is dat de kans op een allergische reactie of een overgevoelige reactie zeer klein is, omdat hyaluronzuur een bekende stof is in het lichaam. Men noemt een filler op basis van hyaluronzuur dan ook wel ‘de natuurlijke filler’ of ‘de bouwsteen van de jeugd’.

De werking van de hyaluronzuur filler

Het woord ‘filler’ zegt het eigenlijk zelf al. Een filler vult de huid op van binnenuit. Het resultaat is een mooie gladde huid. Met name statische rimpels – deze rimpels hangen niet samen met spierbewegingen, maar zijn het gevolg van het verslappen van de huid – zijn geschikt om te behandelen met een filler. U kunt hierbij denken aan oppervlakkige en diepere rimpels in de huid, het vergroten of verstevigen van de lippen en het verbeteren van de gezichtscontouren.

Mogelijkheden filler

Ouder worden we allemaal, maar het verouderingsproces verloopt in fases. Waar de huid eerst soepel en glad was, zien we naarmate we ouder worden de natuurlijke elasticiteit en stevigheid afnemen. Fijne lijntjes worden diepe rimpels en geven een vermoeide blik. Bij elke leeftijdscategorie horen verschillende gebieden die op een gegeven moment als storend worden ervaren. Voor iedere leeftijd is er een geschikte fillerbehandeling met een natuurlijk verjongend effect. Met een filler kan SkinMedix het gezicht verstevigen en hermodelleren. Op plaatsen als de wang en het jukbeen geeft een filler de volheid terug.

Een jeugdige en vitale uitstraling behouden is voor zowel de moderne vrouw als man belangrijk. Toch verschilt de fillerbehandeling tussen mannen en vrouwen. Niet alleen de anatomie, maar ook de eigenschappen van de mannelijke en vrouwelijke huid zijn anders. SkinMedix weet dat als geen ander en adviseert een fillerbehandeling die bij u past.

Resultaat filler hyaluronzuur bij man neuslippenplooi voor en na

Resultaat voor en na: behandeld neuslippenplooi bij man

Hoe gaat een fillerbehandeling in zijn werk?

Voorafgaand aan een fillerbehandeling reinigt SkinMedix de huid eerst zorgvuldig. Vervolgens brengt de cosmetisch arts een verdovende crème aan of plaatselijke verdoving in de huid door middel van een injectie. Zodra de huid voldoende is verdoofd, start de behandeling. Met behulp van een canule injecteert de cosmetisch arts de vloeistof onder huid. Een canule is een stompe naald met een gaatje aan het uiteinde. In de huid wordt een gaatje gemaakt met een scherpe naald waarna de canule wordt ingebracht. Door het gebruik van een canule kan de cosmetisch arts van SkinMedix meerdere gebieden in één keer behandelen. Vaak is er dus maar één prikje nodig!

Dankzij de verdoving is de behandeling comfortabel te ondergaan. U ondervindt er nauwelijks ongemak van. De fillerbehandeling duurt ongeveer 15 tot 60 minuten en is afhankelijk van het te behandelen gebied. Er is een kleine kans op roodheid en wat zwelling. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten met filler

Het mooie van een filler met hyaluronzuur is dat u direct effect ziet. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en dat maakt in de spiegel kijken een bijzonder moment, telkens weer. Het natuurlijke resultaat van de behandeling houdt ongeveer 9 tot 12 maanden aan. Uiteindelijk zal het lichaam de stof geheel biologisch afbreken. Herhaling van de behandeling is geen enkel probleem en geheel veilig. Doordat de stof niet permanent aanwezig blijft in het lichaam, kan een herhalingsbehandeling optimaal worden afgestemd op veranderingen in bijvoorbeeld het gezicht. Het verouderingsproces krijgt hierdoor geen kans meer!

[rl_gallery id=”319″]

Prijzen filler

De prijs van een fillerbehandeling is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig is. De cosmetisch arts bij SkinMedix kan dit aangeven tijdens een consult waarbij het te behandelen gebied bekeken wordt.

Voor meer informatie over onze behandelingen en bijbehorende tarieven, verwijzen wij u graag naar onze prijslijst.

Meer weten over fillers?

Op de pagina FAQ Fillers geeft SkinMedix antwoord op de meest gestelde vragen over fillers.

Consult aanvragen

Vele klanten uit de regio Bergen op Zoom, Rilland, Roosendaal, Woensdrecht en Yerseke weten de weg inmiddels naar SkinMedix te vinden voor onder andere een jonger en gladder gezicht. SkinMedix is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse filler behandelingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een consult inplannen voor meer informatie of heeft u een vraag?

Tijdens een persoonlijk consultgesprek adviseert SkinMedix over de filler behandeling op basis van uw individuele wensen. Neem contact op met SkinMedix via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@skinmedix.nl of bel telnr. 085 – 760 04 91.