• +085-7600491
  • info@skinmedix.nl

Plexr bovenooglid

Plexr bovenooglid

Hangende of zware bovenoogleden zijn erg vervelend. U kijkt in de spiegel en ziet een vermoeide uitstraling. Waar is die frisse blik gebleven? Wanneer uw bovenoogleden verder over de ogen hangen dan normaal is, is er sprake van een huidoverschot. Dit kan leiden tot (zware) hoofdpijn en mogelijk zelfs uw zicht beïnvloeden. Wilt u gericht uw bovenoogleden verjongen en verstevigen (zonder operatie)? Met de komst van Plexr is een nieuwe, alternatieve generatie huidbehandelingen beschikbaar die uw bovenoogleden effectief aanpakken, met bewezen resultaten!

Lees ook uitgebreid de algemene informatie over Plexr.

SkinMedix Plexr behandeling bovenoogleden

De werking van Plexr op het bovenooglid

Door de jaren heen verliest de huid haar stevigheid. Rimpeltjes en verslapping van de huid zijn de eerste tekenen van huidveroudering. Als u een behandeling voor uw bovenoogleden overweegt, denkt u mogelijk eerst aan een chirurgische ingreep. Zo’n ingreep is behoorlijk heftig en brengt gezondheidsrisico’s, stress en een lange hersteltijd met zich mee. Plexr is snel, effectief en geeft fantastische resultaten. Er komt geen mes of naald aan te pas en het direct liftende effect is blijvend. Daarnaast is Plexr geschikt voor ieder huidtype en compleet veilig als de Plexr-behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren arts.

De bovenste huidlaag wordt door middel van Plexr zeer gericht en oppervlakkig gesublimeerd (verdampt). Hierdoor trekken de huidvezels in de bovenste huidlaag onmiddellijk samen met als resultaat een natuurlijk ogende verjonging. Per behandeling kan SkinMedix tot wel 30% van de huid weghalen. Na de Plexr-behandeling(en) neemt het huidverbeteringseffect nóg verder toe. Naast het direct zichtbare liftende effect zorgt een Plexr-behandeling ook voor de aanmaak van nieuwe collageenvezels. Een permanente lift en een boost op het gebied van stevigheid en volume. Welkom terug, frisse blik!

Hoe gaat een Plexr-bovenooglidbehandeling in zijn werk?

Voordat SkinMedix begint met de Plexr-behandeling voor de bovenoogleden wordt de huid goed gereinigd. Eventuele make-up wordt zorgvuldig verwijderd. Na de intensieve reiniging wordt een verdovende crème aangebracht op het bovenooglid welke enige tijd moet inwerken. De behandeling start als de huid voldoende is verdoofd. Het gebied rondom de ogen kenmerkt zich door een dunne huid. Hierdoor kan de behandeling nog wel gevoelig zijn. Dit verschilt per huidtype en per persoon. Gemiddeld duurt een Plexr-behandeling tussen de 10 en 45 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied, de omvang en de complexiteit.

Als alle voorbereidingen zijn getroffen, start de behandeling. Het Plexr plasma-apparaat raakt tijdens de behandeling puntsgewijs het bovenooglid aan met het geladen plasma. Bij de aanraking is een kleine flits zichtbaar. Op de plaats waar de huid in aanraking is gekomen met het plasma wordt direct een klein stipje zichtbaar wat uiteindelijk een korstje wordt. Deze korstjes blijven 5 tot 7 dagen aanwezig waardoor er gedurende deze periode sprake is van een downtijd.

Na de behandeling wordt u voorzien van uitgebreide nazorgvoorschriften en mag u direct naar huis. Zodra de korstjes zijn verdwenen, wordt een nieuwe huid zichtbaar die zacht en delicaat is met wat roodheid. Deze roodheid verdwijnt na enige weken en is goed te camoufleren door middel van foundation. SkinMedix raadt ook aan om de behandelde huid goed te beschermen tegen de zon. 

SkinMedix Plexr behandeling bovenoogleden

Prijzen Plexr bovenooglid

Een Plexr-behandeling voor beide bovenoogleden kost € 500, afhankelijk van de complexiteit. Per behandeling kan SkinMedix maximaal 30% van de huid weghalen. Indien er veel verslapping en/of rimpels aanwezig zijn in het te behandelen gebied, kan een extra behandeling nodig zijn. Extra behandelingen worden tegen een gereduceerd tarief aangeboden. U betaalt dan slechts de helft.

Benieuwd naar al onze behandelingen en bijbehorende tarieven? Bekijk onze prijslijst.

Consult aanvragen

SkinMedix is gespecialiseerd in het uitvoeren van Plexr-behandelingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een consult inplannen voor meer informatie of heeft u een vraag? Tijdens een persoonlijk consultgesprek adviseert SkinMedix over de Plexr-behandeling op basis van uw individuele wensen. Neem contact op met SkinMedix via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@skinmedix.nl of bel telnr. 085 – 760 04 91.