• +085-7600491
  • info@skinmedix.nl

Profhilo® Body

Profhilo® Body

Profhilo Body tegen een verslapte huid

Heeft u last van een losse huid bij uw bovenarmen, knieën, ellebogen, buik of andere delen van u lichaam? Dan is Profhilo Body een mooie behandeling voor u. Met Profhilo Body wordt uw verslapte huid strakker en steviger gemaakt en krijgt de huid van binnenuit een boost! Niet voor niets noemt men deze bewezen filler de ‘super skin booster’ tegen huidverslapping.

Tot op heden was er vooral veel aandacht voor de verslapte huid in het gezicht, niet op het lichaam. Met Profhilo Body komt daar verandering in. Vrouwen hoeven zich niet langer onzeker te voelen over hun lichaam, maar zijn na een behandeling met Profhilo Body weer tevreden en blij zijn met hun lichaam en jeugdige uiterlijk. Ze ervaren een goed gevoel over hun lichaam en stralen van zowel binnen en buiten.

De Profhilo Body behandeling is geschikt voor iedereen boven de 20 jaar die graag af wil van zijn of haar verslapte huid. SkinMedix werkt met het bekroonde fillermerk Profhilo. Deze filler is op basis van puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Profhilo bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daarmee de natuurlijkste en zuiverste filler momenteel op de markt.

Wat is Profhilo Body?

De Profhilo Body behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in je huid waardoor verslapping wordt tegengegaan. Een belangrijk voordeel is dat de huid wordt versterkt zonder het volume te geven.

Het bekroonde fillermerk Profhilo is een uiterst bijzondere anti-aging behandeling op basis van de stof hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof neemt naarmate we ouder worden af. Hierdoor verliest onze huid aan stevigheid. Profhilo heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling, omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, geeft een natuurlijk resultaat en heeft minder kans op bijwerkingen. Ook maakt deze behandeling uw eigen huid in de diverse lagen weer steviger. Een super boost van binnenuit!

De werking van de Profhilo

De werking van Profhilo Body is te danken aan de stimulatie van de aanmaak van bindweefsel-elastine, collageen (type 1, 3, 4 en 7) en zelfs vetweefsel. De verslapte huid wordt als het ware van binnenuit genezen, in plaats van ze alleen te vullen. Dit noemt men ‘bioremodeling’. De huid wordt in de verschillende huidlagen weer stevig en gezond.

Het verschil tussen Profhilo en Profhilo body is dat Profhilo is gericht op het gezicht en hals. De Profhilo Body behandeling is uitsluitend bedoeld voor het lichaam.

De voordelen van de Profhilo Body zijn:

  • Zuivere filler
  • Natuurlijk en snel resultaat
  • Hoogstaande behandeling
  • Minimale risico’s
  • Nauwelijks hersteltijd 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Bij deze Profhilo Body behandeling werkt SkinMedix met de BAP-techniek. Op 10 anatomisch uitgekozen gebieden zorgen kleine injecties voor een optimaal resultaat. Profhilo verspreidt zich heel goed, dus er zijn maar een aantal injecties nodig om gebied optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door de natuurlijke lichaamseigen stof zeer klein.

De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo Body zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen. Profhilo is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan eerder vermeld, zijn gerapporteerd.

De nazorg 

Aangezien Profhilo Body een unieke en baanbrekende combinatie is van injectable therapie en cosmetische behandeling thuis is, krijg je van ons na de behandeling een bodykit mee naar huis met de Profhilo Figura Body Cream.

Aan het einde van de behandeling verzorgen we in de kliniek de behandelde plekken met de Profhilo Figura Body Patch. Laat deze in ieder geval 24 uur zitten totdat het zelf loslaat. Daarna kun je zowel in de ochtend als avond zelf de behandelde plekken verzorgen met Profhilo Figura Body Cream. Deze crème hydrateert de behandelde plekken en maakt de huid elastisch. Smeer de crème gedurende de eerste maand na de behandeling.

Resultaten 

Direct na de behandeling ziet de huid er gehydrateerd uit. In de meeste gevallen zijn twee tot drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Het optimale resultaat is na 6 tot 10 weken na de behandeling zichtbaar. Dit is de periode dat je lichaam de tijd nodig heeft om collageen en elastine aan te maken.

Profhilo Body

Prijzen

Voor meer informatie over onze behandelingen en bijbehorende tarieven, verwijzen wij u graag naar onze prijslijst.

Consult aanvragen

Vele klanten uit de regio Bergen op Zoom, Rilland, Roosendaal, Woensdrecht en Yerseke weten de weg inmiddels naar SkinMedix te vinden voor onder andere een jonger en gladder gezicht. SkinMedix is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse filler behandelingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een consult inplannen voor meer informatie of heeft u een vraag?

Tijdens een persoonlijk consultgesprek adviseert SkinMedix over de filler behandeling op basis van uw individuele wensen. Neem contact op met SkinMedix via het contactformulier hieronder, stuur een e-mail naar info@skinmedix.nl of bel telnr. 085 – 760 04 91.