fbpx
  • +085-7600491
  • info@skinmedix.nl

Over SkinMedix

Over SkinMedix

SkinMedix is opgericht door Stijni Mulder. Stijni Mulder is al jarenlang huisarts en haar expertise op het gebied van gezondheidzorg is groot.

SkinMedix Stijni Mulder

Bekijk het Linkedin profiel van Stijni Mulder

Stijni heeft SkinMedix opgericht vanuit de filosofie dat preventieve gezondheidszorg dé toekomst is. Zowel innerlijke als uiterlijke verzorging heeft haar aandacht. Stijni: “De mens zit het beste in zijn of haar vel als zowel de binnenkant als de buitenkant gezond en mooi is!”.  Vanuit deze filosofie is SkinMedix ontstaan en zet zij zich met meer dan 100% in voor uw welzijn.

Uw gezondheid in goede handen bij Stijni Mulder

Stijni Mulder heeft al jarenlang ziektes behandeld en richt zich nu op preventie van ziektes. In de afgelopen jaren heeft zij zich ontwikkeld tot cosmetisch arts en is daarbij speciaal geschoold in preventieve gezondheidszorg en het in conditie houden van uw lichaam en huid.

SkinMedix laat u stralen!

Gezond en fit blijven bij het ouder worden met daarbij uw ideale bodycontour en een gave huid zonder rimpels is voor velen zeer belangrijk en wenselijk. SkinMedix zorgt met haar beauty- en skinbehandelingen dat u er goed uitziet. Dit geldt voor vrouwen en mannen.