• +085-7600491
  • info@skinmedix.nl

Radiesse filler 

Radiesse filler 

Naarmate u ouder wordt, kunt u last krijgen van rimpels en volumeverlies in uw gezicht. De Radiesse filler is bedoeld om de zichtbare tekenen van ouder worden tegen te gaan. Het is een uiterst veilige filler die op een natuurlijke manier uw rimpels opvult en uw eigen aanmaak van collageen stimuleert. Daardoor kan Radiesse filler de contouren in uw gezicht herstellen. U krijgt een gladdere huid met meer volume en minder lijntjes en rimpels. 

De Radiesse filler wordt onder meer gebruikt voor: 

  • het verminderen van neus-lippenplooien 
  • een scherpere kaaklijn creëren 
  • opvullen van ingevallen wangen 
  • volumeherstel bij de jukbeenderen 
  • rimpels verminderen 
  • versteviging van de huid 
  • meer volume in het gezicht 
  • een sterkere en meer elastische huid 

Wat is een Radiesse filler? 

Radiesse is een uiterst veilige dermal filler met een dubbele werking. Het product herstelt uw volumeverlies en daarnaast zorgen de calcium-microsferen in Radiesse ervoor dat de aanmaak van nieuw collageen in uw huid wordt gestimuleerd en dat de kwaliteit van elastine verbetert, waardoor uw huid steviger wordt. Het resultaat is meervoudig: de rimpels in uw huid verminderen of verdwijnen volledig, er ontstaat een liftend effect op uw huid, en uw huid wordt sterker om de veranderingen in uw onderliggende weefsels op te vangen. Het Radiesse-gamma bestaat uit de klassieke Radiesse en Radiesse (+) Lidocaine. Radiesse Lidocaine zorgt voor meer comfort bij de behandeling vanwege de vermenging met lidocaïne (verdovingsmiddel). De Radiesse filler verschilt heel duidelijk van een filler met hyaluronzuur, omdat de filler met hyaluronzuur geen dubbele werking heeft. De hyaluronzuur filler bevat enkel – zoals de naam al aangeeft – de stof hyaluronzuur en geen calcium-microsferen die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Men noemt dit de calcium-microsferen ook wel een collageenstimulator.

Zoals u kunt lezen, is Radiesse een veelzijdige filler die talrijke mogelijkheden biedt om uw gezicht weer te laten stralen. De filler wordt al meer dan 15 jaar met succes ingezet voor cosmetische behandelingen en wordt daarnaast al 20 jaar succesvol gebruikt in andere takken van de gezondheidszorg. Radiesse is uitgebreid getest en heeft een zeer hoog veiligheidsprofiel. Doordat Radiesse een CE-markering heeft, voldoet het product aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu binnen Europa. 

De werking van Radiesse filler 

Met een filler wordt de huid van binnenuit opgevuld. Het resultaat is een mooie gladde huid, waarbij rimpels minder zichtbaar zijn en u het volume in uw gezicht terugkrijgt. Radiesse is een filler en wordt door het lichaam afgebroken. Het liftende effect van de filler en de collageen stimulatie blijft minstens 15 maanden zichtbaar, omdat Radiesse uw eigen aanmaak van collageen stimuleert. Collageen is de lichaamseigen stof die uw huid versteviging geeft. 

Mogelijkheden filler 

De Radiesse filler is onder meer geschikt voor de volgende zones:

1. Neus-lippenplooien: De rimpels tussen uw neus en mondhoeken. Radiesse zorgt ervoor dat deze rimpels zichtbaar worden verminderd na slechts één behandeling. 

2. Wangen: Het volume in uw wangen wordt, naarmate u ouder wordt, minder. Als gevolg hiervan kunnen rimpels en plooien ontstaan, waardoor u een minder stralend en gezonde uitdrukking krijgt. Uw ingevallen wangen kunnen effectief worden opgevuld met Radiesse, met een natuurlijke frisse uitstraling als resultaat. 

3. Marionetlijnen: Dit zijn de lijnen die vanaf uw mondhoeken naar uw kin lopen. Deze lijnen zorgen vaak voor een trieste of strenge uitdrukking. Eén behandeling met Radiesse geeft u direct volume en lift uw huid meteen op. 

4. Kaaklijn: Door volumeverlies in uw gezicht gaan uw wangen hangen, de zogenoemde hamsterwangen die ontstaan ter hoogte van uw kaaklijn. Door een behandeling met Radiesse wordt uw kaaklijn gecorrigeerd met als resultaat dat uw hamsterwangen worden gelift en uw huid er weer fris en stevig uitziet. 

5. Wenkbrauwlift: Radiesse kan ervoor zorgen dat u een open blik krijgt door uw wenkbrauwen te liften. 

6. Slapen: Door holten of schaduwen aan weerszijden van uw ogen, de zogenoemde temporalen, kunt u een vermoeide uitstraling hebben. Bij het opvullen van uw holtes met Radiesse krijgt u uw natuurlijke, frissere uitstraling terug. 

7. Jukbeenderen: Door volumeverlies ter hoogte van uw jukbeenderen ontstaan vaak rimpels en plooien. Door behandeling met Radiesse wordt uw volume hersteld en uw huid gelift. 

8. Oorlellen: Door het ouder worden, kunnen uw oorlellen gaan hangen en rimpelen. Radiess kan uw oorlellen weer uitstraling geven door ze te ondersteunen en zo te voorkomen dat ze verder gaan uithangen. 

9. Kinplooi: Indien uw kin in verhouding met de rest van uw gezicht wat te klein of teruggetrokken is, kunt u dat laten verhelpen met Radiesse. Een plooi in de kin – wat veel voorkomt bij mannen – kan ook worden opgevuld met Radiesse. De kin komt dan veel krachtiger en jeugdiger over. 

10. Handen: In de loop der jaren wordt het vetweefsel onder de huid van uw handen dunner. Hierdoor worden uw aderen en pezen meer zichtbaar. Met Radiess® kan het volume in uw handen worden hersteld, waardoor u weer mooie gezonduitziende handen heeft. 

Een behandeling met Radiesse filler is ook te combineren met andere behandelingen bij SkinMedix, bijvoorbeeld een botox-behandeling. 

Hoe gaat een behandeling met Radiesse filler in zijn werk? 

De behandeling met Radiesse neemt ongeveer 30 minuten in beslag. De arts tekent eerst op uw gezicht de te behandelen gebieden af. Daarna zet hij de injectables op deze plekken. Radiesse Lidocaïne zorgt voor meer comfort bij de behandeling vanwege de vermenging met lidocaïne (verdovingsmiddel), zodat u nauwelijks iets voelt.

In de eerste drie tot vijf dagen na de behandeling kunt u wat last hebben van zwelling, roodheid of een beurs gevoel in de gebieden die met Radiesse zijn behandeld.

Resultaten met de filler 

De Radiesse filler levert een heel natuurlijk effect op. Radiesse is namelijk niet alleen een rimpelopvuller, maar stimuleert ook op een duurzame manier de conditie van uw huid. Radiesse stimuleert namelijk de aanmaak van collageen, de stof die voor bindweefselvorming zorgt. Daardoor kan deze filler de contouren van uw gezicht op een natuurlijke manier verstevigen. 

U ziet direct effect van deze filler. De filler verbetert de gezichtscontouren op de behandelde plekken. Het resultaat is een direct liftend effect en meer volume in uw gezicht. Het effect blijft minimaal 12 tot 15 maanden zichtbaar. 

Prijzen Radiesse filler 

Voor een behandeling met Radiesse filler betaalt u bij SkinMedix €400,- voor 1,5 CC. 

Voor meer informatie over onze behandelingen en de tarieven, verwijzen wij u graag naar onze prijslijst. 

Meer weten over fillers? 

Op de pagina FAQ Fillers geeft SkinMedix antwoord op de meest gestelde vragen over fillers. 

Consult aanvragen? 

Al veel klanten uit de regio Bergen op Zoom, Rilland, Roosendaal, Woensdrecht en Yerseke weten inmiddels de weg naar SkinMedix te vinden voor onder andere een jonger en gladder gezicht. SkinMedix is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse fillerbehandelingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een consult inplannen voor meer informatie of heeft u een vraag? 

Tijdens een persoonlijk consultgesprek adviseert SkinMedix over de fillerbehandeling op basis van uw individuele wensen. Neem contact op met SkinMedix via het contactformulier hieronder, stuur een e-mail naar info@skinmedix.nl of bel telnr. 085 – 760 04 91.