• +085-7600491
 • info@skinmedix.nl

Plexr

Plexr

Het gericht verjongen, verstevigen of verwijderen van overtollig huid met snel en permanent resultaat? Het kan zonder operatie! Maak kennis met Plexr: het meest revolutionaire alternatief voor chirurgische ingrepen. Bij SkinMedix zijn we overtuigd van de mogelijkheden en bewezen onovertroffen resultaten van deze unieke methode bij mannen en vrouwen van alle leeftijden en met allerlei huidtypen.

SkinMedix Plexr behandeling oogleden

Wat is Plexr?

De naam Plexr (afkorting voor ‘Plasma Exeresis’) komt van het medisch plasma-apparaat welke wordt gebruikt voor het uitvoeren van de Plexr-behandeling(en). De relatief nieuwe methode bestaat sinds enkele jaren en vindt zijn oorsprong in Italië, waar het Italiaanse bedrijf GMV de geprotocolleerde methode ontwikkelde en perfectioneerde. De methodiek kan zeer gericht worden ingezet voor verschillende (probleem)zones en richt zich op het liften, verstevigen of verwijderen van overtollig huid. De huid wordt direct gelift en verdere huidveroudering en -verslapping wordt tegengegaan.

De werking van Plexr

De buitengewoon effectieve werking van Plexr wordt gerealiseerd doordat het Plexr plasma-apparaat geladen gasmoleculen uit de lucht (= geïoniseerd plasma) met de huid in aanraking brengt. Er vindt geen direct contact met huid plaats, maar er ontstaat een kleine boog van geladen plasma die puntsgewijs de huid aanraakt. Hierdoor vindt een fantastisch effect plaats wat geen andere behandeling evenaart! De huidvezels in de bovenste huidlaag trekken onmiddellijk samen waardoor een direct liftend effect ontstaat. Rimpels verdwijnen, waar ook in het gelaat. De bovenste huidlaag wordt door middel van Plexr zeer gericht en oppervlakkig gesublimeerd (verdampt). Het permanente effect is gebaseerd op natuurlijke bio-stimulatie van de huid zonder dat er hitte aan te pas komt. Na de Plexr-behandeling(en) neemt het huidverbeteringseffect nog verder toe door de significante toename van krachtige collageenopbouw in de huid. Het resultaat is een natuurlijk ogende verjonging.

SkinMedix Plexr behandeling kaaklijn rimpels

Mogelijkheden Plexr

Plexr is snel, effectief en geeft fantastische resultaten. Er komt geen mes of naald aan te pas en het direct liftende resultaat is permanent. Waar operatieve ingrepen vaak (veel) gezondheidsrisico’s, stress en een lange hersteltijd met zich meebrengen, is Plexr het meest effectieve bewezen alternatief welke chirurgisch resultaat evenaart. Met Plexr kunnen tal van huidklachten behandeld worden gericht op verjonging, verminderen of elimineren, waaronder:

 • Ooglidcorrectie- en liften (zie ook Plexr voor het bovenooglid)
 • Lifting van hals, wenkbrauwen en mondhoeken
 • Verstrakking van de kaaklijn, marionet lijnen en neus-lippenplooi (zie ook Plexr voor de bovenlip)
 • Moedervlekken en pigmentvlekken

Plexr is met name geschikt voor de moeilijk behandelbare gebieden waar veel vrouwen mee kampen. Hierbij valt te denken aan de verticale rimpels in de bovenlip en onderoogleden met rimpeltjes en verslapping. Last van een fronsrimpel of verticale lachrimpels in de wangen? Met een Plexr-behandeling zal dit compleet en permanent verdwijnen.

Het gewenste resultaat wordt bij veel huidklachten al na één behandeling bereikt en dat is ongekend! Bij complexere huidklachten kan een touch up (tegen gereduceerd tarief) nodig zijn. Tijdens een persoonlijk consultgesprek adviseert SkinMedix over de Plexr-behandeling op basis van uw individuele wensen. Plexr is geschikt voor ieder huidtype en compleet veilig als een ervaren arts de behandeling uitvoert.

SkinMedix Plexr behandeling lippen neus plooi rimpels

Hoe gaat een Plexr-behandeling in zijn werk?

Voorafgaand aan een Plexr-behandeling reinigt SkinMedix de huid eerst zorgvuldig. Vervolgens brengt de arts een verdovende crème aan op de huid die enige tijd moet inwerken. Zodra de huid voldoende is verdoofd, start de behandeling. Afhankelijk van het te behandelen gebied, de omvang en de complexiteit duurt een behandeling tussen de 10 en 45 minuten. Het Plexr plasma-apparaat raakt puntsgewijs de huid aan met het geladen plasma. Tijdens de aanraking is een kleine flits zichtbaar, wat men ook wel eens ludiek “bliksem uit een potje” noemt. Op de plaats waar de huid in aanraking is gekomen met het plasma ontstaat direct een klein stipje wat uiteindelijk een korstje wordt. Deze korstjes verdwijnen na 5 tot 7 dagen, de algemene downtijd, uiteindelijk helemaal.

Na de behandeling voorziet SkinMedix u van uitgebreide nazorgvoorschriften en mag u direct naar huis. Zodra de korstjes zijn verdwenen, is een nieuwe huid zichtbaar die zacht en delicaat is met wat roodheid. Deze roodheid verdwijnt na enige weken en is goed te camoufleren door middel van foundation. SkinMedix raadt ook aan om de behandelde huid goed te beschermen tegen de zon.

Resultaten

Wereldwijd roemt men de resultaten van Plexr. Diverse bekende beautybloggers en -vloggers hebben zelf een Plexr-behandeling ondergaan en delen enthousiast via blogs en social media als YouTube hun ervaringen en resultaten. Plexr laat de medische esthetiek snel veranderen. Steeds meer mensen omarmen deze nieuwe generatie baanbrekende apparatuur. En dat is niet voor niets! Naast het direct zichtbare liftende effect zorgt een behandeling ook voor de aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels. Een permanente lift en een boost op het gebied van stevigheid en volume.

De resultaten van Plexr verschillen wezenlijk van die van fillers. Zo zorgt een behandeling ervoor dat de rimpel compleet verdwijnt, terwijl men bij fillers enkel volume aanbrengt waardoor de rimpel alleen opspant en minder zichtbaar wordt. Daarnaast resulteren fillers vaak in een optisch dikker en zwaarder gezicht, zoals hamsterwangen bij de behandeling van mondhoekjes.

Prijzen

Een Plexr-behandeling is mogelijk voor € 100 per losse rimpel. Een onder- of bovenooglift kost € 500, afhankelijk van de complexiteit. Per behandeling kan SkinMedix maximaal 30% van de huid weghalen. Indien er veel verslapping en/of rimpels aanwezig zijn in het te behandelen gebied, kan een extra behandeling nodig zijn. Extra behandelingen biedt SkinMedix tegen een gereduceerd tarief aan. U betaalt dan slechts de helft.

Benieuwd naar al onze behandelingen en bijbehorende tarieven? Bekijk onze prijslijst.

De voordelen

 • Korte hersteltijd (5 dagen downtijd)
 • Er komt geen mes of naald aan te pas
 • Geen littekenvorming of huidschade door oppervlakkige werking
 • Geschikt voor alle huidtypen en leeftijdsgroepen
 • Betaalbaar
 • Permanent resultaat (rimpels verdwijnen compleet!)

Consult aanvragen

SkinMedix is gespecialiseerd in het uitvoeren van Plexr-behandelingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een consult inplannen voor meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact op met SkinMedix via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@skinmedix.nl of bel telnr. 085 – 760 04 91.