fbpx
 • +085-7600491
 • info@skinmedix.nl

Skinboosters

Skinboosters

Skinboosters, wellicht heeft u er al eens van gehoord. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn skinboosters bedoeld om uw huid een gezonde boost te geven. Ze maken uw huid elastischer en steviger. Maar dan van binnenuit, door uw huid langdurig en diep te hydrateren. U krijgt uw soepele en stevige huid én uw natuurlijke glow terug. Zo zorgt een cosmetisch arts van SkinMedix ervoor dat uw doffe of droge huid weer gaat stralen.

Voor wie is een skinbooster behandeling?

Een skinbooster behandeling is vooral geschikt voor zowel de jongere als rijpere huid. Skinboosters zijn met name een uitkomst wanneer u last heeft van fijne lijntjes of licht volumeverlies, of wanneer uw huid droog en dof is.

Skinboosters zijn onder meer geschikt voor de volgende lichaamsdelen:

 • Gezicht
 • Lippen
 • Hals
 • Decolleté
 • Handen
 • Armen

Overigens kunnen skinboosters ook worden gebruikt om de huidstructuur te verbeteren, bijvoorbeeld bij acnélittekens of als uw huid door de zon is beschadigd.

Wat is een skinbooster behandeling?

Skinboosters hebben een andere werking dan fillers. Ze zijn niet bedoeld om rimpels op te vullen of om volume aan uw huid toe te voegen, maar juist om de huid van binnenuit te verbeteren. Bij een skinbooster behandeling wordt hyaluronzuur in uw huid gespoten door vele kleine prikjes met een heel fijn naaldje. Deze lichaamseigen stof stimuleert de cellen in uw huid om zelf de vochtbalans van uw huid te herstellen.

Tijdens de behandeling worden deze zeer fijne injecties toegediend door een gespecialiseerde arts. U wordt verdoofd met een crème, waardoor de prikjes nauwelijks pijnlijk zijn. Na slechts enkele prikjes is de behandeling al voorbij. Omdat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van het lichaam is, is een skinbooster behandeling een zeer veilige behandeling met prachtige resultaten.

De werking van skinboosters

De stof hyaluronzuur die u bij de behandeling krijgt ingespoten, trekt watermoleculen aan. Dit zorgt ervoor dat uw huid gehydrateerd blijft. Normaal neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in uw huid af naarmate u ouder wordt. Hyaluronzuur gaat dit natuurlijke proces tegen met een soepele en stralende huid tot gevolg.

Bij skinbooster behandelingen werken wij met skinboosters van de merken Prophilo en Stylage. Beide producten bevatten geen chemische toevoegingen en zijn bewezen effectief.

Het resultaat van een skinbooster behandeling

Een skinbooster behandeling zorgt voor:

 • Langdurige en diepe hydratatie van de huid
 • Minder oneffenheden en lijntjes
 • Een natuurlijke glow
 • Een elastische en gladde huid
 • Een herstelde vochtbalans

Skinboosters worden al snel na de injecties gelijkmatig verdeeld onder de huid. Tot 4 weken na de behandeling stimuleren skinboosters uw huid om zichzelf beter te hydrateren. Na 4 weken volgt een tweede behandeling.

Er is direct resultaat te zien van de behandeling, maar het resultaat is na zo’n 8 weken optimaal. Het effect blijft ongeveer 6 maanden zichtbaar en neemt geleidelijk af. U kunt tegen die tijd een nieuwe behandeling overwegen om opnieuw hetzelfde effect te krijgen.

Prijzen skinbooster behandeling

Wilt u weten wat een skinbooster behandeling kost? Bekijk dan onze prijslijst.

Consult aanvragen

Veel klanten uit de regio Bergen op Zoom, Rilland, Roosendaal, Woensdrecht en Yerseke weten de weg inmiddels te vinden naar SkinMedix voor onder andere een jonger en gladder gezicht.

SkinMedix is gespecialiseerd in skinbooster behandelingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een consult inplannen voor meer informatie of heeft u een vraag? Tijdens een persoonlijk consultgesprek kan SkinMedix u adviseren over een skinbooster behandeling op basis van uw individuele wensen.

Neem contact op met SkinMedix via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@skinmedix.nl of bel naar 085 – 760 04 91.