• +085-7600491
  • info@skinmedix.nl

EndoPlexr

EndoPlexr

Baanbrekende behandeling voor huidverbetering

EndoPlexr is een baanbrekende behandeling die zorgt voor een natuurlijke verstrakking, lifting en verjonging van de huid op een gezonde, veilige en effectieve manier. De behandeling geeft je een jonger uiterlijk waarbij de expressie van het gezicht niet wordt aangetast. Het resultaat is een stevige en stralende huid!

De nieuwe EndoPlexr methode zorgt voor een natuurlijke verstrakking, lifting en huidverjonging. De succesvolle EndoPlexr methode brengt een jaren jonger uiterlijk terug, waarbij de eigen contouren en expressie van het gezicht niet worden aangetast. De EndoPlexr is volledig veilig en heeft nagenoeg geen ongewenste bijeffecten.

De voordelen van EndoPlexr

  • Natuurlijk resultaat: geen risico’s op ‘over behandelen’.
  • Weinig risico’s: geen schade aan de huid.
  • Direct en langdurig resultaat: een enkele behandeling is vaak voldoende.
  • Jeugdig uiterlijk: verbetering van de gezondheid en vitaliteit van de huid.
  • Mooi alternatief voor chirurgische ingrepen: geen injecties, snijden, fillers, hechtingen of inbrengen van externe stoffen.
  • Korte hersteltijd.

Hoe werkt het? 

De EndoPlexr behandeling is een combinatie van de klassieke PlexR behandeling en Needle Shaping, maar dan met lange naalden. Op een pijnloze wijze worden zeer dunne en flexibele naalden geplaatst op de te behandelen zone(s) van de huid. Zwakke stroomgolven stromen via deze naalden in de huid. Dit proces zorgt ervoor dat de elastische vezels en collageen in de huid worden verplaatst en geherstructureerd waardoor de huid verstrakt en gelift wordt zonder chirurgische ingreep. Dankzij de intensieve bio-stimulatie (zonder warmte-effect) groeit in korte tijd collageen aan en wordt deze steviger en dikker, met als resultaat een duurzaam resultaat.

Gedurende drie maanden vinden drie EndoPlexr-behandelingen plaats. Nadien is een keer per jaar voldoende voor een optimaal resultaat.

Het resultaat

De EndoPlexR facelift methode geeft een liftend resultaat na slechts enkele dagen van herstel De medische procedure is vrijwel pijnloos waardoor verdoven niet nodig is. Het resultaat is meteen zichtbaar en wordt in de weken erna steeds beter. Wereldwijd roemt men de resultaten van Plexr. Diverse bekende beautybloggers en -vloggers hebben zelf een Plexr-behandeling ondergaan en delen enthousiast via blogs en social media als YouTube hun ervaringen en resultaten. Plexr laat de medische esthetiek snel veranderen. Steeds meer mensen omarmen deze nieuwe generatie baanbrekende apparatuur. En dat is niet voor niets! Naast het direct zichtbare liftende effect zorgt een behandeling ook voor de aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels. Een permanente lift en een boost op het gebied van stevigheid en volume.

De resultaten van Plexr verschillen wezenlijk van die van fillers. Zo zorgt een behandeling ervoor dat de rimpel compleet verdwijnt, terwijl men bij fillers enkel volume aanbrengt waardoor de rimpel alleen opspant en minder zichtbaar wordt. Daarnaast resulteren fillers vaak in een optisch dikker en zwaarder gezicht, zoals hamsterwangen bij de behandeling van mondhoekjes.

endoplexr

 

endoplexr

Prijzen EndoPlexr

Benieuwd naar al onze behandelingen en bijbehorende tarieven? Bekijk onze prijslijst.

Consult aanvragen

SkinMedix is gespecialiseerd in het uitvoeren van PlexR-behandelingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een consult inplannen voor meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact op met SkinMedix via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@skinmedix.nl of bel telnr. 085 – 760 04 91.