• +085-7600491
 • info@skinmedix.nl

Acties

Acties

Profiteren van beauty- en skinbehandelingen tegen een scherpe prijs, maar met de hoogste kwaliteit? Dat kan bij SkinMedix! Elke 2 maanden geven wij korting op diverse behandelingen. Denk aan acties met botox, fillers, plexr én skinboosters. Bekijk onze actuele acties en bijbehorende voorwaarden hieronder.

2e filler met 50% korting*

Ga op uw mooist het voorjaar in! Een filler behandeling vult (fijne) rimpeltjes op en laat een gladder en verfijnder gelaat zien. Een filler behandeling geeft uw huid een boost en een direct zichtbaar resultaat. Het type filler dat voor u het meest geschikt is, wordt tijdens uw afspraak samen meet u bepaald. Wilt u een 2e zone laten behandelen? Dan kunt u tijdens de actieperiode gebruikmaken van een mooie korting van 50% op de tweede filler. Deze lente kunt u (weer) stralen!

De actie is geldig voor de Radiesse, de Prophilo en de Hyaluron filler en bij het plaatsen van 2 fillers tijdens 1 afspraak. De actie is geldig t/m 31 mei 2022.

Resultaat filler behandeling neus lippenplooi en vollere lippen bij vrouw voor en na

AFSPRAAK MAKEN

Bring a friend actie: ontvang beiden 50% korting op een behandeling met Botox*

Bent u enthousiast over het resultaat van Botox en beveelt u ons aan? Laat uw vriendi(n) of familielid kennismaken met SkinMedix en maak samen een afspraak voor een Botox behandeling.

In korte tijd (slechts 5-10 minuten per zone) behandelen we de mimische rimpels in het gezicht. Daarna kunt u uw dag gewoon kunt voortzetten. De rimpels in het gezicht zijn na de behandeling verzacht en minder zichtbaar zonder een ingrijpende behandeling. Het maximale resultaat is zichtbaar na 1 tot 2 weken.

Een behandeling samen met een vriend(in) of familielid is niet alleen gezelliger, het is ook nog eens voordeliger! Van deze actie gaat u zeker stralen: maak samen een afspraak en ontvang beiden 50% korting op een Botox behandeling.

*Deze actie is geldig t/m  31 mei 2022  én bij het aanbrengen van een nieuwe klant. De korting is geldig voor een Botox behandeling van 2 personen tijdens 1 afspraak.

Botox behandeling - Kraaienpootjes

AFSPRAAK MAKEN

Plexr: 20% Korting op alle Plexr behandelingen; 2e zone met 40% korting*

Overhangende oogleden, rokerslijntjes of het verstevigen van hals of wenkbrauwen? Met Plexr kunnen tal van huidklachten behandeld worden. De unieke Plexr methode werkt snel en effectief met een fantastisch, permanent resultaat zonder chirurgische ingreep. Het gewenste resultaat wordt bij veel huidklachten al na één behandeling bereikt met een relatief korte hersteltijd. Tijdens een persoonlijk consult informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden, de behandeling en de nazorg.

Maak kennis met de onovertroffen mogelijkheden en resultaten van Plexr met 20% korting op uw behandeling. Besluit een 2e zone te behandelen tijdens dezelfde afspraak? Dan ontvangt u voor deze zone 40% korting. Start het voorjaar met de mooiste versie van uzelf en maak een afspraak.

SkinMedix Plexr behandeling bovenoogleden

AFSPRAAK MAKEN

*Voorwaarden

 • Bovenstaande actie is geldig van 15 april t/m 31 mei 2022
 • De acties zijn geldig voor bestaande en nieuwe klanten bij SkinMedix
 • Geen gratis touch up voor botox
 • De acties zijn geldig in alle SkinMedix locaties (Rilland en Bergen op Zoom), op basis van de openingsdagen en -tijden van de locaties
 • De acties gelden enkel wanneer de behandeling(en) binnen de prijsverlaging periode worden uitgevoerd
 • Afspraken die tijdens een actieperiode worden geboekt, maar buiten de actieperiode plaats zullen vinden hebben geen recht op de verlaagde prijs
 • De verlaagde prijs kan niet worden gedeeld met een vriend(in), tenzij anders vermeld
 • Voor een behandeling bij SkinMedix geldt een minimumleeftijd van 18 jaar
 • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht tijdens de behandeling, wegens de veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd in Oprichting (IGJ)
 • Indien de afspraakagenda bij de cosmetisch arts van SkinMedix tijdens de actieperiode volgeboekt is, is het niet mogelijk om de afspraak in een andere periode in te boeken tegen de verlaagde prijs
 • Acties gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
 • De actie is niet in te wisselen tegen contanten
 • Aan de genoemde planning, prijzen en data kunnen geen rechten worden ontleend
 • Een gemaakte afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren per e-mail of telefonisch afgezegd of verzet te worden. Dit is van toepassing op zowel de vrijblijvende adviesgesprekken als op de behandelingen. Indien dit niet het geval is heeft Skinmedix het recht om 30% van de kosten van de behandeling of de totale kosten van het adviesgesprek à €25 in rekening te brengen.