• +085-7600491
 • info@skinmedix.nl

Acties

Acties

Profiteren van beauty- en skinbehandelingen tegen een scherpe prijs, maar met de hoogste kwaliteit? Dat kan bij SkinMedix! Elke 2 maanden geven wij korting op diverse behandelingen. Denk aan acties met botox, fillers, plexr én skinboosters. Bekijk onze actuele acties en bijbehorende voorwaarden hieronder.

Plexr Bovenlip €250*

De lijntjes rondom de mond geven een verouderde en soms harde uitdrukking aan het gezicht. Een Plexr bovenlip behandeling vermindert groeven en lijntjes voor een gladder huidoppervlak.

Het resultaat na één behandeling? Een zichtbaar gladder huidoppervlak met een toenemend effect door de aanmaak van nieuwe collageenvezels. De huid ziet er op natuurlijke wijze jonger uit. Plexr heeft bovendien een permanent effect, dus neem maar vast afscheid van de lijntjes bij uw bovenlip.

Als overweegt uw bovenlip te laten behandelen, dan is dit het moment. U kunt nu gebruikmaken van deze mooie actie met Plexr voor €250 (normale prijs €450).

Plexr - SkinMedix

AFSPRAAK MAKEN

Plexr Kraaienpootjes behandeling met Wenkbrauwlift  €400*

Laaghangende wenkbrauwen en kraaienpootjes geven een vermoeide blik. Plexr rekent hier definitief mee af. Al na één behandeling heeft u zichtbaar resultaat: fijne lijntjes verdwijnen, diepe rimpels vervagen. En samen met een wenkbrauwlift behandeling van Plexr heeft u weer die frisse, ‘open blik’.

Met Plexr behalen we een mooi, natuurlijk en verjongend resultaat zonder chirurgische ingreep én met een korte hersteltijd. Voor een stralende oogopslag met een behandeling voor kraaienpootjes in combinatie met een wenkbrauwlift behandeling betaalt u nu geen €600 maar €400.

Plexr - SkinMedix

AFSPRAAK MAKEN

Botox vriendinnen actie: Kom samen en krijg 50% korting* voor de 2e zone

Neem een vriendin mee naar SkinMedix voor een Botox behandeling en ga samen stralend de zomer in! Met Botox worden de mimische rimpels in het gezicht behandeld in slechts 5-10 minuten (per zone), waarna u de dag gewoon kunt voortzetten. Rimpels zijn verzacht en minder zichtbaar zonder een ingrijpende behandeling. Het maximale resultaat is zichtbaar na 1 tot 2 weken.

Samen met een vriendin is deze behandeling niet alleen veel gezelliger, het is ook nog eens voordeliger. Maak samen een afspraak en ontvang beiden 50% korting op de 2e zone. Komt u alleen, dan ontvangt u 50% op de 3e zone (tijdens één behandeling).

De actiekorting is geldig voor de behandeling van tenminste 2 zones en voor 2 personen tijdens één afspraak. (behandeling van de 2e of 3e zone vindt plaats tijdens één afspraak en binnen de looptijd van de actie).

botox actie vriendinnenkorting

AFSPRAAK MAKEN

*Voorwaarden

 • Bovenstaande actie is geldig van 15 juli t/m 31 augustus 2021
 • De acties zijn geldig voor bestaande en nieuwe klanten bij SkinMedix
 • Geen gratis touch up voor botox
 • De acties zijn geldig in alle SkinMedix locaties (Rilland en Bergen op Zoom), op basis van de openingsdagen en -tijden van de locaties
 • De acties gelden enkel wanneer de behandeling(en) binnen de prijsverlaging periode worden uitgevoerd
 • Afspraken die tijdens een actieperiode worden geboekt, maar buiten de actieperiode plaats zullen vinden hebben geen recht op de verlaagde prijs
 • De verlaagde prijs kan niet worden gedeeld met een vriend(in), tenzij anders vermeld
 • Voor een behandeling bij SkinMedix geldt een minimumleeftijd van 18 jaar
 • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht tijdens de behandeling, wegens de veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd in Oprichting (IGJ)
 • Indien de afspraakagenda bij de cosmetisch arts van SkinMedix tijdens de actieperiode volgeboekt is, is het niet mogelijk om de afspraak in een andere periode in te boeken tegen de verlaagde prijs
 • Acties gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
 • De actie is niet in te wisselen tegen contanten
 • Aan de genoemde planning, prijzen en data kunnen geen rechten worden ontleend
 • Een gemaakte afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren per e-mail of telefonisch afgezegd of verzet te worden. Dit is van toepassing op zowel de vrijblijvende adviesgesprekken als op de behandelingen. Indien dit niet het geval is heeft Skinmedix het recht om 30% van de kosten van de behandeling of de totale kosten van het adviesgesprek à €25 in rekening te brengen.