• +085-7600491
 • info@skinmedix.nl

Acties

Acties

Profiteren van beauty- en skinbehandelingen tegen een scherpe prijs, maar met de hoogste kwaliteit? Dat kan bij SkinMedix! Elke 2 maanden geven wij korting op diverse behandelingen. Denk aan acties met botox, fillers, plexr én skinboosters. Bekijk onze actuele acties en bijbehorende voorwaarden hieronder.

Lip Filler €250*

Een mooi gevormde mond is een echte blikvanger. Een lip filler behandeling helpt hierbij en geeft direct het verwachte resultaat. De lippen zijn voller, hebben een jeugdige uitstraling en passen precies bij uw gezicht.

Een filler behandeling bij SkinMedix is veilig en vult de huid op van binnenuit met een natuurlijk resultaat. Aan de hand van leeftijd, huidtype, huidconditie en het te behandelen gebied bekijken we samen met u welk type filler het beste bij u past.

Begin het nieuwe seizoen met een stralende glimlach en maak gebruik van onze lip filler actie. Deze bieden wij nu aan voor €250 (normale prijs €300).

Resultaat filler behandeling neus lippenplooi en vollere lippen bij vrouw voor en na

AFSPRAAK MAKEN

Botox 3 zones €250*

Een gladdere huid met nauwelijks zichtbare rimpels? Een Botox behandeling biedt hiervoor uitkomst en is vooral geschikt voor mimische rimpels veroorzaakt door spierbewegingen.

Na de behandeling is de spier ontspannen en het huidoppervlak verzacht. In korte tijd (behandeling van 5-10 minuten) is het resultaat meteen zichtbaar. In de periode van 1 tot 2 weken daarna volgt het optimale resultaat. Het voordeel van een Botox behandeling is dat u na uw afspraak de dag gewoon kunt voortzetten.

Fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels horen vanaf nu tot het verleden. Plan snel uw afspraak in!

*De actieprijs is geldig voor de behandeling van 3 zones en voor 1 persoon. 

Fronsrimpel botox SkinMedix

AFSPRAAK MAKEN

Plexr Bovenlip €350*

Lijntjes rondom de mond ontstaan daar waar de huid veel bewogen wordt en geven een verouderde uitdrukking aan het gezicht. Een Plexr bovenlip behandeling vermindert direct ontsierende groeven en lijntjes.

Al na één behandeling is een gladder huidoppervlak zichtbaar. Een bijkomend voordeel is de aanmaak van nieuwe collageenvezels die zorgen voor een toenemend effect van de behandeling. De huid ziet er op natuurlijke wijze jonger uit. Plexr zorgt er bovendien voor dat de rimpels permanent vervlakt zijn. Na behandeling keert de huid niet meer terug in zijn oude staat.

Voor een Plexr bovenlip behandeling kunt u tijdelijk gebruikmaken van onze actie. U betaalt nu €350 in plaats van €450.

Plexr - SkinMedix

AFSPRAAK MAKEN

Plexr boven- of onderooglid €350*

Verwelkom een mooie, gladde huid rondom uw ogen. Overhangende oogleden of kraaienpootjes worden met een Plexr behandeling op effectieve wijze behandeld. Zonder operatie, gezondheidsrisico’s of lange hersteltijd biedt deze behandeling een alternatief dat chirurgisch resultaat evenaart na één behandeling. Het resultaat: fijne lijntjes zijn verdwenen en diepe rimpels vervlakt.

Ziet u graag een permanente verbetering van de huid rondom uw ogen? Met Plexr maken we uw oogopslag weer stralend!
Plan snel uw afspraak en in maak gebruik van onze actie: de behandeling van uw boven- of onderooglid bieden we nu aan voor €350 (normale prijs €500).

AFSPRAAK MAKEN

*Voorwaarden

 • Bovenstaande actie is geldig van 14 september t/m 30 november 2021
 • De acties zijn geldig voor bestaande en nieuwe klanten bij SkinMedix
 • Geen gratis touch up voor botox
 • De acties zijn geldig in alle SkinMedix locaties (Rilland en Bergen op Zoom), op basis van de openingsdagen en -tijden van de locaties
 • De acties gelden enkel wanneer de behandeling(en) binnen de prijsverlaging periode worden uitgevoerd
 • Afspraken die tijdens een actieperiode worden geboekt, maar buiten de actieperiode plaats zullen vinden hebben geen recht op de verlaagde prijs
 • De verlaagde prijs kan niet worden gedeeld met een vriend(in), tenzij anders vermeld
 • Voor een behandeling bij SkinMedix geldt een minimumleeftijd van 18 jaar
 • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht tijdens de behandeling, wegens de veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd in Oprichting (IGJ)
 • Indien de afspraakagenda bij de cosmetisch arts van SkinMedix tijdens de actieperiode volgeboekt is, is het niet mogelijk om de afspraak in een andere periode in te boeken tegen de verlaagde prijs
 • Acties gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
 • De actie is niet in te wisselen tegen contanten
 • Aan de genoemde planning, prijzen en data kunnen geen rechten worden ontleend
 • Een gemaakte afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren per e-mail of telefonisch afgezegd of verzet te worden. Dit is van toepassing op zowel de vrijblijvende adviesgesprekken als op de behandelingen. Indien dit niet het geval is heeft Skinmedix het recht om 30% van de kosten van de behandeling of de totale kosten van het adviesgesprek à €25 in rekening te brengen.