• +085-7600491
 • info@skinmedix.nl

Acties: 20 % korting op alle Plexr-behandelingen én Profhilo Body

Acties: 20 % korting op alle Plexr-behandelingen én Profhilo Body

Verlangt u ernaar om het voorjaar fris en stralend te beginnen? Profiteer dan van beauty- en skinbehandelingen tegen een scherpe prijs, maar met de hoogste kwaliteit. Zo krijgt u tot 15 april 2023 20 % korting op Profhilo Body én álle Plexr-behandelingen: van EndoPlexr tot Collagen Shaping! Ook heeft u de mogelijkheid 25 % korting te ontvangen als u een vervroegde botoxbehandeling ondergaat. Zo start u de lente gegarandeerd met een grote glimlach. Benieuwd naar de acties en de bijbehorende voorwaarden? Lees dan gauw verder!

20% korting op alle Plexr-behandelingen!

Overhangende oogleden, rokerslijntjes,  het verstevigen van hals of liften van wenkbrauwen? Met Plexr kunnen tal van huidklachten behandeld worden. Het gewenste resultaat wordt veelal na één behandeling al bereikt en dat met een korte hersteltijd. Bij SkinMedix bieden we ook varianten op de originele Plexr-behandelingen aan: Collagen Shaping en EndoPlexr.

Collagen Shaping is een zeer unieke en veilige methode om van binnenuit uw huid te verstevigen, liften en op te vullen.Medisch heet dat micro-transplantatie van het eigen bindweefsel. Met dunne naaldjes wordt het uitgezakte collageen als het ware opgewonden, ingekort en teruggeplaatst en herverdeeld in het gelaat. Daardoor wordt uw huid strakker, gelift en gevuld, uw algehele huidconditie gaat enorm vooruit en uw natuurlijke veroudering wordt afgeremd.Voor een optimaal resultaat zijn er als startkuur 3 behandelingen nodig en daarna jaarlijks 1.

De EndoPlexr behandeling is een combinatie van de klassieke PlexR behandeling en Needle Shaping, maar dan met lange naalden. De needle shaping geeft het liftende effect en de PLexr de huidversteviging. Een fantastisch resultaat dat u er jaren jonger laat uitzien, in 1-2 behandelingen

Maak kennis met de onovertroffen mogelijkheden en resultaten van Plexr met 20% korting op uw behandeling.

Meer weten over de Plexr-behandelingen? Hier leest u er over.

20% korting op Profhilo Body!

Sinds kort biedt SkinMedix de unieke en baanbrekende behandeling Profhilo Body aan. Met Profhilo Body wordt uw verslapte huid strakker en steviger gemaakt en krijgt de huid van binnenuit een boost! Niet voor niets noemt men deze bewezen filler de ‘super skin booster’ tegen huidverslapping.

Tot op heden was er vooral veel aandacht voor de verslapte huid in het gezicht maar niet voor die op het lichaam. Met Profhilo Body komt daar verandering in. Vrouwen hoeven zich niet langer onzeker te voelen over hun lichaam, maar zijn na een behandeling met Profhilo Body weer tevreden en blij zijn met hun lichaam en jeugdige uiterlijk. Met Profhilo Body kunnen onder meer de buikhuid en de binnenkant van de bovenarmen behandeld worden.

De Profhilo Body behandeling is geschikt voor iedereen boven de 20 jaar die graag af wil van zijn of haar verslapte huid. SkinMedix werkt met het bekroonde fillermerk Profhilo. Deze filler bestaat voor 100% uit puur hyaluronzuur en is daarmee de natuurlijkste en zuiverste filler op de markt. Voor een optimaal resultaat zijn twee behandelingen, met een maand ertussen, nodig.

Wilt u zelfverzekerd en met een strak lichaam de lente beginnen? Plan dan een Profhilo Body-behandeling in en krijg 20 % korting op uw behandeling!

Meer weten over Profhilo Body? Hier leest u er meer over.

Extra actie: 25 % korting op vervroegde botoxbehandeling

Gezien arts Stijni Mulder van 15 april tot en met 29 mei afwezig is, geldt er ook nog een extra korting op een vervroegde botoxbehandeling. Zit er minder dan 2,5 maand tussen twee botoxbehandelingen? Dan ontvangt u 25 % korting! In korte tijd (slechts 5-10 minuten per zone) behandelen we de mimische rimpels in het gezicht. Daarna kunt u uw dag gewoon kunt voortzetten. De rimpels in het gezicht zijn na de behandeling verzacht en minder zichtbaar zonder een ingrijpende behandeling. Het maximale resultaat is zichtbaar na 1 tot 2 weken!

Meer weten over Botox? Hier lees je er meer over.

*Voorwaarden

 • Bovenstaande actie is geldig van 7 maart t/m 15 april 2023.
 • De acties zijn geldig voor bestaande en nieuwe klanten bij SkinMedix
 • Geen gratis touch up voor botox
 • De acties zijn geldig in alle SkinMedix locaties (Rilland en Bergen op Zoom), op basis van de openingsdagen en -tijden van de locaties
 • De acties gelden enkel wanneer de behandeling(en) binnen de prijsverlaging periode worden uitgevoerd
 • Afspraken die tijdens een actieperiode worden geboekt, maar buiten de actieperiode plaats zullen vinden hebben geen recht op de verlaagde prijs
 • De verlaagde prijs kan niet worden gedeeld met een vriend(in), tenzij anders vermeld
 • Voor een behandeling bij SkinMedix geldt een minimumleeftijd van 18 jaar
 • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht tijdens de behandeling, wegens de veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd in Oprichting (IGJ)
 • Indien de afspraakagenda bij de cosmetisch arts van SkinMedix tijdens de actieperiode volgeboekt is, is het niet mogelijk om de afspraak in een andere periode in te boeken tegen de verlaagde prijs
 • Acties gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
 • De actie is niet in te wisselen tegen contanten
 • Aan de genoemde planning, prijzen en data kunnen geen rechten worden ontleend
 • Een gemaakte afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren per e-mail of telefonisch afgezegd of verzet te worden. Dit is van toepassing op zowel de vrijblijvende adviesgesprekken als op de behandelingen. Indien dit niet het geval is heeft Skinmedix het recht om 30% van de kosten van de behandeling of de totale kosten van het adviesgesprek à €25 in rekening te brengen.