• +085-7600491
 • info@skinmedix.nl

Acties: tweede Profhilo-behandeling met 50 % korting en bring a friend actie!

Acties: tweede Profhilo-behandeling met 50 % korting en bring a friend actie!

Profiteren van beauty- en skinbehandelingen tegen een scherpe prijs, maar met de hoogste kwaliteit? Dat kan bij SkinMedix! Elke paar maanden geven wij korting op diverse behandelingen. Denk aan acties met botox, fillers, plexr én skinboosters. Bekijk onze actuele acties en bijbehorende voorwaarden hieronder.

Tweede Profhilo-behandeling met 50 % korting!*

De zomermaanden zijn weer bijna voorbij. Heeft u genoten van het zonnetje, maar daardoor een behoorlijk droge huid gekregen die ook verslapt is? Dan is Profhilo Body of Profhilo Face en Hals een mooie behandeling voor u. Met Profhilo wordt uw verslapte huid strakker en steviger gemaakt en krijgt de huid van binnenuit een boost! Niet voor niets noemt men deze bewezen filler de ‘super skin booster’ tegen huidverslapping.

De Profhilo behandelingen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in je huid waardoor verslapping wordt tegengegaan. Een belangrijk voordeel is dat de huid wordt versterkt zonder het volume te geven. SkinMedix werkt met het bekroonde fillermerk Profhilo. Deze filler is op basis van puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Profhilo bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daarmee de natuurlijkste en zuiverste filler momenteel op de markt.

Bent u toe aan een strakkere huid bij uw buik, armen, knieën, hals of gezicht? Dan hebben we goed nieuws voor u! Bij SkinMedix geven we tijdelijk 50 % korting op een tweede Profhilo-behandeling naar keuze. Dat betekent dat u maar liefst twee behandelgebieden kunt aanpakken!

Meer informatie over Profhilo Body vindt u op deze pagina. Op deze pagina vindt u meer informatie over Profhilo Face en Hals.

*Deze actie is geldig t/m 30 november 2023. Let op: alle twee de behandelingen dienen tijdens één consult behandeld te worden.

Botox-prijs gaat omhoog. Profiteer nu nog van de oude prijs*

Een fronsrimpel, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels… stoort u zich eraan? Profiteer dan nu van onze scherpgeprijsde Botox-behandeling. Vanaf 1 januari verhogen we bij SkinMedix de prijzen van Botox, maar tot die tijd kunt u nog gebruikmaken van de oude prijs!

In korte tijd (slechts 5-10 minuten per zone) behandelen we de mimische rimpels in het gezicht. Daarna kunt u uw dag gewoon kunt voortzetten. De rimpels in het gezicht zijn na de behandeling verzacht en minder zichtbaar zonder een ingrijpende behandeling. Het maximale resultaat is zichtbaar na 1 tot 2 weken.

*Deze actie is geldig t/m 30 november 2023.

botox behandeling kraaienpootjes man voor en na

Bring a friend actie: ontvang beiden 25 % korting op een behandeling naar keuze*

Bent u enthousiast over SkinMedix en beveelt u ons aan? Laat uw vriendi(n) kennis maken met SkinMedix en maak samen een afspraak voor een behandeling naar keuze!

Bij SkinMedix bieden we diverse behandelingen aan: van botox tot Plexr en fillers. Het goede nieuws is dat u daar nu 25 % korting op krijgt als u samen met een vriend(in) langskomt. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken via het aanmeldformulier voor u en uw vriend(in).

Een behandeling samen met een vriend(in) is niet alleen gezelliger, het is ook nog eens voordeliger! Van deze actie gaat u zeker blij worden: maak samen een afspraak en ontvang beiden 25% korting op een behandeling.

*Deze actie is geldig t/m 30 november 2023 én bij het aanbrengen van een nieuwe klant. De korting is geldig voor een Botox, Plexr of filler  behandeling bij 2 personen tijdens 1 afspraak.

Hier vind u al onze behandelingen.

*Voorwaarden

 • Bovenstaande actie is geldig van 1 september tot en met 30 november
 • De acties zijn geldig voor bestaande en nieuwe klanten bij SkinMedix
 • Geen gratis touch up voor botox
 • De acties zijn geldig in alle SkinMedix locaties (Rilland en Bergen op Zoom), op basis van de openingsdagen en -tijden van de locaties
 • De acties gelden enkel wanneer de behandeling(en) binnen de prijsverlaging periode worden uitgevoerd
 • Afspraken die tijdens een actieperiode worden geboekt, maar buiten de actieperiode plaats zullen vinden hebben geen recht op de verlaagde prijs
 • De verlaagde prijs kan niet worden gedeeld met een vriend(in), tenzij anders vermeld
 • Voor een behandeling bij SkinMedix geldt een minimumleeftijd van 18 jaar
 • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht tijdens de behandeling, wegens de veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd in Oprichting (IGJ)
 • Indien de afspraakagenda bij de cosmetisch arts van SkinMedix tijdens de actieperiode volgeboekt is, is het niet mogelijk om de afspraak in een andere periode in te boeken tegen de verlaagde prijs
 • Acties gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
 • De actie is niet in te wisselen tegen contanten
 • Aan de genoemde planning, prijzen en data kunnen geen rechten worden ontleend
 • Een gemaakte afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren per e-mail of telefonisch afgezegd of verzet te worden. Dit is van toepassing op zowel de vrijblijvende adviesgesprekken als op de behandelingen. Indien dit niet het geval is heeft Skinmedix het recht om 30% van de kosten van de behandeling of de totale kosten van het adviesgesprek à €25 in rekening te brengen.