• +085-7600491
 • info@skinmedix.nl

Acties

Acties

Profiteren van beauty- en skinbehandelingen tegen een scherpe prijs, maar met de hoogste kwaliteit? Bij SkinMedix geven we elke twee maanden korting op diverse behandelingen. Zo krijg je momenteel maar liefst 50 % korting op de bewezen, baanbrekende Plexr-behandelingen Collageen Shaping en EndoPlexr als je besluit model te staan tijdens een trainingsavond. Ook kun je momenteel profiteren van 25 % korting op een tweede filler! Benieuwd naar de acties en de bijbehorende voorwaarden? Lees dan gauw verder!

Modellen gezocht voor Plexr-behandeling: 50 % korting!*

Binnenkort zal arts Stijni Mulder een trainingsavond organiseren ter introductie van twee nieuwe, bewezen behandelingen met het Plexr Omnia-apparatuur: Collageen Shaping en EndoPlexr. Beide behandelingen kun je binnenkort boeken bij SkinMedix! Zowel een Collageen Shaping-behandeling als een EndoPlexr-behandeling laten je weer stralen als nooit te voren. Beide behandelingen zijn gericht op het verjongen en verstevigen van de huid. Overhangende oogleden, rokerslijntjes of het verstevigen van hals of wenkbrauwen? Met Plexr kunnen tal van huidklachten behandeld worden. De unieke Plexr methode werkt snel en effectief met een fantastisch, permanent resultaat zonder chirurgische ingreep. Het gewenste resultaat wordt bij veel huidklachten al na één behandeling bereikt met een relatief korte hersteltijd.

De bewezen Plexr-behandelingen – dus ook EndoPlexr en Collageen Shaping – zijn snel, effectief en geven fantastische resultaten. Er komt geen mes of naald aan te pas en het direct liftende resultaat is permanent. Door het stimuleren van de huid is het effect van alle Plexr-behandelingen bewezen!

Voor de trainingsavond zoekt Stijni een aantal modellen. De trainingsavond vindt in september en oktober plaats (definitieve datum volgt). Een trainer is aanwezig voor begeleiding. Modellen krijgen 50 % korting op een behandeling. We zijn op zoek naar de volgende modellen:

Model voor EndoPlexr

EndoPlexr is een baanbrekende behandeling die zorgt voor een natuurlijke verstrakking, lifting en gezichthuidverjonging op een gezonde, veilige en effectieve manier. De behandeling geeft je een jonger uiterlijk waarbij je eigen contouren en expressie van het gezicht niet worden aangetast. Het resultaat is een stevige en stralende huid! Kosten variëren tussen de € 200 – € 1000 (excl. korting). Benieuwd naar resultaten van EndoPlexr? Bekijk de foto’s hieronder!

endoplexr

Model voor Collageen Shaping

Collageen Shaping is een zeer unieke en veilige methode om van binnenuitje huid te verstevigen, liften en op te vullen. Wat de behandeling zo uniek maakt is dat het jouw huid stimuleert het aanwezige collageen, dat door veroudering verslapt en uitrekt, weer terug te verplaatsen en herverdelen in het gelaat. Het resultaat is een strakkere en jonger uitziende huid! Kosten variëren tussen € 200 – € 600 (excl. korting). Kosten in combinatie met klassieke Plexr: € 400 – € 1200 (excl. korting). Benieuwd naar resultaten van Collageen Shaping? Bekijk de foto’s hieronder!

Plexr Omnia

Meer weten over Plexr? Je leest het hier!

Interesse? Neem contact op!

Nieuwste deal: 25 % korting op tweede filler*

Stralend de winterrmaanden door? Een filler behandeling vult (fijne) rimpeltjes op en laat een gladder en verfijnder gelaat zien. Een filler behandeling geeft je huid een boost en een direct zichtbaar resultaat. Het type filler dat voor u het meest geschikt is, wordt tijdens je afspraak samen met jou bepaald. Wilt u een 2e zone laten behandelen? Dan kun je tijdens de actieperiode gebruikmaken van een mooie korting van 25% op de tweede filler.

De actie is geldig voor de Radiesse, de Prophilo en de Hyaluronzuur filler en bij het plaatsen van 2 fillers tijdens 1 afspraak. De actie is geldig t/m 31 oktober 2022. Benieuwd naar resultaten van een fillerbehandeling? Bekijk de foto’s hieronder!

Resultaat filler hyaluronzuur vrouw voorhoofdrimpels neuscorrectie verzachten contouren voor en na

Meer weten over fillers? Je leest het hier!

AFSPRAAK MAKEN

*Voorwaarden

 • Bovenstaande actie is geldig van 1 augustus 2022 t/m 31 oktober 2022.
 • De acties zijn geldig voor bestaande en nieuwe klanten bij SkinMedix
 • De acties gelden enkel wanneer de behandeling(en) binnen de prijsverlaging periode worden uitgevoerd
 • Afspraken die tijdens een actieperiode worden geboekt, maar buiten de actieperiode plaats zullen vinden hebben geen recht op de verlaagde prijs
 • De verlaagde prijs kan niet worden gedeeld met een vriend(in), tenzij anders vermeld
 • Voor een behandeling bij SkinMedix geldt een minimumleeftijd van 18 jaar
 • Legitimeren met een geldig paspoort of geldig ID is verplicht tijdens de behandeling, wegens de veiligheidseisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd in Oprichting (IGJ)
 • Indien de afspraakagenda bij de cosmetisch arts van SkinMedix tijdens de actieperiode volgeboekt is, is het niet mogelijk om de afspraak in een andere periode in te boeken tegen de verlaagde prijs
 • Acties gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
 • De actie is niet in te wisselen tegen contanten
 • Aan de genoemde planning, prijzen en data kunnen geen rechten worden ontleend
 • Een gemaakte afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren per e-mail of telefonisch afgezegd of verzet te worden. Dit is van toepassing op zowel de vrijblijvende adviesgesprekken als op de behandelingen. Indien dit niet het geval is heeft Skinmedix het recht om 30% van de kosten van de behandeling of de totale kosten van het adviesgesprek à €25 in rekening te brengen.

Bron foto’s: PlexR