• +085-7600491
  • info@skinmedix.nl

Plexr bovenlip

Plexr bovenlip

Rimpels ontstaan vroeg of laat bij ons allemaal. Toch kunnen die rimpels op een gegeven moment als (zeer) storend worden ervaren. De welbekende ‘rokerslijntjes’ of ‘groeven’ rondom de mond zijn daar een voorbeeld van. In de volksmond worden de rimpeltjes ook wel vergeleken met een barcode of een plooirokje. Het geeft een verouderde en harde uitdrukking aan het gezicht wat niet wenselijk is. Een Plexr-behandeling vermindert de rimpels op de bovenlip blijvend. De stevigheid van de huid komt volledig terug en de rimpeltjes die eens zo storend waren verdwijnen volledig.

Lees ook uitgebreid de algemene informatie over Plexr.

SkinMedix Behandeling Plexr Bovenlip

Oorzaak rimpels bovenlip

Verticale rimpels hebben verschillende oorzaken. We staan er misschien niet altijd bij stil, maar de bovenlip wordt veel gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan bewegingen als lachen (mimiek) en praten (expressie). Dag in dag uit draagt de bovenlip bij aan onze mondbewegingen waardoor (fijne) lijntjes ontstaan. Wanneer iemand rimpels krijgt is ook afhankelijk van erfelijke factoren, zoals het huidtype. Naarmate we ouder worden, neemt het collageen in de huid af. De huid wordt dunner, minder soepel en ook minder elastisch. Externe factoren zoals geen goede zonbescherming en roken hebben daarnaast een versterkend effect op de collageenafbraak waardoor rimpels sneller zichtbaar zijn.

SkinMedix Behandeling Plexr Bovenlip

De werking van Plexr op de bovenlip

Zonder dat er een mes of naald aan te pas komt, geeft Plexr snel en effectief fantastische resultaten. Per behandeling kan SkinMedix tot wel 30% van de huid weghalen. De bovenste huidlaag wordt door middel van Plexr zeer gericht en oppervlakkig gesublimeerd (verdampt). Hierdoor trekken de huidvezels in de bovenste huidlaag onmiddellijk samen met als resultaat een natuurlijk ogende verjonging en lift. De huid verstrakt direct waardoor er direct na de behandeling al resultaat zichtbaar is. Na de Plexr-behandeling(en) neemt het huidverbeteringseffect nóg verder toe door de aanmaak van nieuwe collageenvezels. De huid zal niet meer terugkeren in zijn oude staat.

SkinMedix Behandeling Plexr Bovenlip

Hoe gaat een Plexr-bovenlipbehandeling in zijn werk?

Voorafgaand aan elke Plexr-behandeling wordt de huid rondom de mond goed gereinigd en verdoofd met een crème. Zodra het gebied boven de mond voldoende verdoofd is, start de behandeling. De behandeling kan nog wel gevoelig zijn doordat de huid rondom de mond dun is. Dit verschilt per huidtype en per persoon. Gemiddeld duurt een Plexr-behandeling tussen de 10 en 45 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied, de omvang en de complexiteit.

Het Plexr plasma-apparaat raakt tijdens de behandeling puntsgewijs de verticale lijntjes aan met het geladen plasma. Bij de aanraking is een kleine flits zichtbaar. Op de plaats waar de huid in aanraking is gekomen met het plasma wordt direct een klein stipje zichtbaar wat uiteindelijk een korstje wordt. Deze korstjes blijven 5 tot 7 dagen aanwezig waardoor er gedurende deze periode sprake is van een downtijd.

Zodra de behandeling klaar is, krijgt u uitgebreide nazorgvoorschiften en mag u direct naar huis. Zodra de korstjes zijn verdwenen, wordt een nieuwe huid zichtbaar die zacht en delicaat is met wat roodheid. Deze roodheid verdwijnt na enige weken en is goed te camoufleren door middel van foundation. SkinMedix raadt ook aan om de behandelde huid goed te beschermen tegen de zon. 

Prijzen Plexr bovenlip

Een Plexr-behandeling voor de bovenlip kost € 450, afhankelijk van de complexiteit (diepte van de rimpels). Indien er veel verslapping en/of diepe rimpels aanwezig zijn in het te behandelen gebied, kan een extra behandeling nodig zijn. Extra behandelingen worden tegen een gereduceerd tarief aangeboden. U betaalt dan slechts de helft.

Benieuwd naar al onze behandelingen en bijbehorende tarieven? Bekijk onze prijslijst.

Consult aanvragen

SkinMedix is gespecialiseerd in het uitvoeren van Plexr-behandelingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een consult inplannen voor meer informatie of heeft u een vraag? Tijdens een persoonlijk consultgesprek adviseert SkinMedix over de Plexr-behandeling op basis van uw individuele wensen. Neem contact op met SkinMedix via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@skinmedix.nl of bel telnr. 085 – 760 04 91.