• +085-7600491
  • info@skinmedix.nl

Collagen Shaping

Collagen Shaping

Verstevig uw huid van binnenuit 

Collagen Shaping is een zeer unieke en veilige methode om van binnenuit uw huid te verstevigen, liften en op te vullen. Wat de behandeling zo uniek maakt is dat het in uw huid aanwezige collageen, dat door veroudering verslapt en uitrekt, teruggeplaatst en herverdeeld wordt in het gelaat. Het resultaat is een strakkere en jonger uitziende huid!

Collagen Shaping is zeer geschikt voor beginnende of middelmatige huidverslappingen. Ook is deze methode aan te raden voor jonge mensen die preventief huidveroudering willen voorkomen. Heb je al een meer verouderde huid? Dan is EndoPlexR een mooi alternatief.

Voordelen van Collagen Shaping

  • Unieke techniek: er bestaan vele esthetische methodes die collageenproductie kunnen bevorderen, maar het herpositioneren ofwel microtransplantatie van eigen bindweefsel kan alleen door Collagen Shaping bereikt worden, wat deze technologie absoluut uniek maakt.
  • Direct en langdurig resultaat: het resultaat is gelijk zichtbaar en is gebaseerd op stimulatie van het eigen herstellende vermogen, zonder toevoegingen van externe stoffen.
  • Veilige methode: deze methode is volledig veilig en huidvriendelijk vanwege het gebrek aan huidtrauma, of schade op korte of lange termijn.
  • Het nieuw aangemaakte Collagen is zacht (type 1) dat in combinatie met aangemaakt elastine en eigen hyaluronzuur, naast verstrakking en lifting, resulteert in een  verhoogde huidvitaliteit en een bijzonder verjongd uiterlijk.Alternatief voor chirurgische ingrepen: geen injecties, snijden, fillers, hechtingen of inbrengen van externe stoffen

Hoe werkt het? 

Tijdens een Collagen Shaping behandeling plaatst de arts – pijnloos – dunne naalden tussen de huidlagen door. Die worden vervolgens geladen met een een zeer lichte elektro impuls. Het effect hiervan is dat het collageen in de huid aan de naald vastplakt. De arts maakt vervolgens met de naald roterende en zacht trekkende bewegingen en kan zo als het ware het uitgezakte collageen opwinden, inkorten en verplaatsen. Daardoor wordt uw huid strakker, gelift en gevuld, uw algehele huidconditie gaat enorm vooruit en uw natuurlijke veroudering wordt afgeremd.

Wat is Collagen Shaping?

Collagen Shaping is een unieke en zeer veilige methode om van binnenuit uw huid te verstevigen, liften en op te vullen. Medisch heet dat micro-transplantatie van het eigen bindweefsel. Dit houdt in dat het in uw huid aanwezige collageen, dat door veroudering verslapt en uitrekt, weer terug verplaatst en herverdeeld wordt in het gelaat.

Het resultaat

Het resultaat van Collagen Shaping is natuurlijk en zonder littekens of down-time. kunnen gelijk na de behandeling hun dagelijkse activiteiten probleemloos hervatten. In zones zoals jukbeenderen kan het effect tot enkele jaren stabiel blijven. In gebieden blootgesteld aan meer spierbeweging, zoals de neus-lippen plooi, blijven de resultaten tussen de 6 en 12 maanden stabiel.

Wereldwijd roemt men de resultaten van Plexr. Diverse bekende beautybloggers en -vloggers hebben zelf een Plexr-behandeling ondergaan en delen enthousiast via blogs en social media als YouTube hun ervaringen en resultaten. Plexr laat de medische esthetiek snel veranderen. Steeds meer mensen omarmen deze nieuwe generatie baanbrekende apparatuur. En dat is niet voor niets! Naast het direct zichtbare liftende effect zorgt een behandeling ook voor de aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels. Een permanente lift en een boost op het gebied van stevigheid en volume. De resultaten van Plexr verschillen wezenlijk van die van fillers. Zo zorgt een behandeling ervoor dat de rimpel compleet verdwijnt, terwijl men bij fillers enkel volume aanbrengt waardoor de rimpel alleen opspant en minder zichtbaar wordt. Daarnaast resulteren fillers vaak in een optisch dikker en zwaarder gezicht, zoals hamsterwangen bij de behandeling van mondhoekjes.

Voor-en nafoto’s Collagen Shaping

Prijzen

Benieuwd naar al onze behandelingen en bijbehorende tarieven? Bekijk onze prijslijst.

Consult aanvragen

SkinMedix is gespecialiseerd in het uitvoeren van PlexR-behandelingen. Bent u geïnteresseerd en wilt u een consult inplannen voor meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact op met SkinMedix via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@skinmedix.nl of bel telnr. 085 – 760 04 91.